Indhold

Bialetti ramte virkelig rigtig da de producerede denne mokkakande første gang i 1909. Den er smuk i designet, og nem at bruge og rengøre.

Du kan lave tre små kopper kaffe på kanden, perfekt hvis man skal have noget at vågne på om morgenen.

Find Bialetti til 3 kopper hos følgende forhandlere

Find Bialetti til 6 kopper hos følgende forhandlere

Den legendariske mokkakande, Bialetti

Bialetti har skabt denne legendariske mokkakande / espressokande, som er af de bedst benyttede kaffebryggere i verden. Et hvert italiensk hjem, med respekt for sig selv, har sådan en mokkakande til at stå.

Bialetti er et design ikon – intet mindre. Den karakteristiske 8 kantede form, er uden sidestykker når det kommer til genkendeligt kaffeudstyr.


Kanden er blevet fremstillet i mere en 200 mio eksemplarer.  I 1919 støbte Alfonso Bialetti den første mokkakande, og den dag i dag er den stadig populær, og bliver brugt i hele verden. 

Specifikationer

  • Størrelser – 3 kopper, 6 kopper eller 9 kopper
  • Kan bruges på gas , elektrisk og keramisk kogeplade
  • Brug espresso kaffe når du brygger på den
  • Formalingsgrad: fin
  • Må ikke rengøres i opvaskemaskinen
  • Italiensk design

Hvordan er smagen?

Smagen varierer selvfølgelig fra kaffebønne til kaffebønne, men generelt bliver smagen meget intens, og kan minde lidt om en ‘Americano’, som er det man laver på en espressomaskine, hvor man hælder kogende vand i et espressoskud.

Generelt får man en meget intens og dyb  kop kaffe, når man brygger på en mokkakande. Som sagt, så variere smagen selvfølgelig alt efter hvilke kaffebønner man brygger på.

Brug kalkfattigt vand

Bialetti mokkakande er lavet af aluminium, og denne kan man ikke afkalke med afkalkningsmiddel, fordi man risikerer at laver skader på alumiumet. Benyt dig evt af en afkalkningskande for at fjerne kalken, eller  brug kildevand når du brygger.

Anbefaling til helt nye mokkakander

Vi anbefaler at du venter med at nyde kaffe til efter du har brygger 4-5 gange på mokkakanden. Bialetti mokkakande udskiller nemlig lidt bismag i starten. Denne smag forsvinder hurtigt, og derefter er du klar til at nyde dine lækre kaffebønner. Det glæder for Bialetti, men også for kander som Forever Innova.

2 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *